maanantai 3. maaliskuuta 2014

10 päivää lähtee nyt

aamupaino 57.8
ei enää paljon turvotusta
vituttaa silti


Toissapäivänä meni ahmimiseksi ja oksentamiseksi, vaikka olin luvannut itselleni ettei niin enää tapahdu, hampaideni ja vähäisen mielenterveyteni tähden. Työnsin väkisin suklaakeksejä suuhun, en edes pitänyt niistä, halusin huonon olon ja oksennuksen jälkeisen tyhjän ja turhan olotilan, halusin satuttaa itseäni sillä tavoin. Mutta se ei poistanut ahdistusta, päin vastoin. Tuntui kymmenen kertaa pahemmalta. Paino nousi PUOLITOISTA KILOA oksentamisesta huolimatta. Käytin laksatiiveja ja nesteenpoistajia sen verran että tänäänkin on ollut vielä maha sekaisin, mutta aamulla paino oli 57.8 eli ylimääräistä jäljellä ''enää'' 300 grammaa.

Nyt olen neste'paastolla', oikeastaan en paastoa mutta otan kaikki kalorini nestemäisenä. Tähtään siihen, jos olisin n. 10 päivää täysin nestemäisellä. Ostin proteiinijauhetta tänään tätä tarkoitusta varten, ajattelin juoda proteiinipirtelöitä, danone 0+ juotavia jogurtteja, teetä, kahvia ja sokerittomia limukoita/energiajuomia. Sekä tietysti vettä. Paino saisi luvan nyt tippua ja nopeasti, en tahdo painaa näin paljon en tahdo. Ahdistaa oma koko. Huomasin pesuhuoneen peilistä katsoessani että kylkiluut erottuvat jo paremmin ja rintalastan luutkin yrittävät ujosti tulla esiin, mutta ei se riitä. Täytyy olla vielä paljon paljon laihempi ennen kuin olen vähääkään tyytyväinen. Inhoan kokoani.

Kohta olen ollut 24 tuntia täysin nestemäisellä ruokavaliolla, olen juonut teetä, kahvia sekä yhden naturdiet- pirtelön. Tänään juon vielä teetä, ehkä kahviakin, vissyä ja 1-2 proteiinipirtelöä (120 kcal/annos.) Jumalauta jos tuo paino ei nyt tipu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksistasi